dimecres, 16 de novembre del 2011

MEMORIAL RAMON BLANCH (VILANOVA DE LA BARCA)

El passat diumenge dia 13 de novembre David Sintes, membre del Club INEF Lleida Triatló, va disputar la cursa atlètica Memorial Ramon Blanch de Vilanova de la Barca en la distancia de 10km. El circuït per on es va portar a terme traçava per alguns carrers del poble i camins dels afores que suposava córrer per un terreny més tou i amb pedres, ja que era de terra. A més, el recorregut era de 5km i s’havien de fer dues voltes on l’últim quilòmetre era una costa bastant pronunciada que acabava amb dues rectes on s’havia d’aguantar amb la fatiga acumulada en la pujada.

El David va començar la prova a un ritme fort que podia mantenir i a mesura que passaven els quilòmetres anava passant altres atletes fins trobar un grup que portava un bon ritme a seguir. Però al començament de la segona volta es va quedar més endavant que aquells i per això intentava pujar el ritme per millorar el seu temps, tot i així era difícil perquè es trobava sol i el ritme dels de davant era molt semblant al seu.

Finalment, Sintes va acabar la cursa en setzena posició amb un temps de 38 minuts i 58 segons. D’aquesta manera completa la seva segona cursa de la temporada on espera poder millorar els seus resultats, perquè la temporada és llarga i només estem al començament.