dijous, 3 de novembre del 2011

EL CLUB TRIATLÓ INEF LLEIDA COMENÇA LA TEMPORADA DE DUATLONS DE MUNTANYA


El passat cap de setmana dos membres del Club Triatló Lleida van participar al I Duatló Popular de Muntanya del Rosselló (Segrià). Les pluges del cap de setmana van fer que el circuit tingues algun sector amb fang, però no van impedir que es disputes la prova dintre la normalitat. La prova consistia en un primer tram de cursa a peu de 6 km, seguit d'un tram de BTT de 20 km i, finalment, novament un tram de cursa a peu de 3 km. Un total de 180 participants van emprendre la sortida a les 10 del mati del diumenge 31 d'Octubre. 

Els dos membres de l'INEF Lleida (Jaume i Damià) varen sortir a un ritme còmode que els va permetre poder agafar un pas constant que els portà a remuntar posicions a mesura que avançava la cursa. Un cop acabat el primer sector les sensacions dels lleidatans eren bones, tot i això es disposaven a iniciar el sector de BTT, especialitat que no havien entrenat des de feia molt temps. Aquesta situació va fer que en els primers 10 km el ritme fos lent i amb certa irregularitat. Un cop passat l'equador de la BTT les sensacions varen millorar i la tendencia fou positiva, incrementant el ritme i remuntant alguna posició en la classificació general.  


Acabat el sector de BTT tans sols els hi restaven 3 km per finalitzar la prova. El circuit d'aquest sector fou pràcticament urbà, on el suport dels aficionats va ser de gran ajuda per tal de mantenir els ritmes inicials. A l'acabar la cursa tan el Jaume (65e) com el Damià (28e) es mostraven satisfets i ja estaven pensant en la proximal cita, el duatló de muntanya de Balaguer el dia 20 de Novembre de 2011.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada