dimecres, 30 de maig de 2012

1er Triatló Sprint Basiliscus de Peñíscola 2012 (27-5-2012)


El passat diumenge 23 de Maig, Marc Garcia, component de l'equip de la secció de triatló del Club INEF Lleida, va participar al 1er Triatló Sprint Basiliscus de Peñíscola 2012, que formava part de la lliga de la Federació Valenciana de Triatló.

Marc, va sortir un minut més tard ja que estava al grup de no federats. No obstant, en el tram de la natació va recuperar fàcilment aquest minut i fins i tot va aconseguir ficar-se amb el grup davanter, sortint de l'aigua amb un increíble parcial de 8 minuts i 56 segons.


Després d'efectuar una transició molt ràpida, el triatleta lleidetà es va col·locar al segon grup, tot efectuant un temps de 36 minuts (molt bo ja que hi havien forts pendents i molt desnivell).


Finalment, es va ficar a córrer en l'últim tram de 5 km tot creuant la meta amb un parcial de 18 minuts 38 segons (3er millor parcial de la general) i un total de 1:03:36 segons.


Marc, que debutava al triatló va acabar molt content ja que comença a veure com els entrenaments durs de la temporada es comencen a veure reflectats a les competicions.

dilluns, 21 de maig de 2012

Cicloturista Montsec - Montsec (19-5-12)

Jaume Garcia, Damià Vericat, Joel Farrà, Carles Mir i Martí Lazaro van participar a la famosa i mítica prova cicloturista Montsec Montsec la qual forma part del V Circuit Ciclopirineus.

El components de la secció de triatló del Club Inef Lleida, finalment, van acabar la prova un cop realitzats els 150 km pels voltants del Montsec amb els 3.000 metres de desnivell acumulat.

Així doncs, un magnífic entrenament cara els triatlons que queden per acabar la temporada!

dimecres, 2 de maig de 2012

8è Triatló de Banyoles B (29-4-2012)Aquest pasat diumenge dia 29 d’abril a les 8,30h, els components de la secció de Triatló del Club INEF Lleida, Marc Villacampa, Joel Farrà i Martí Lazaro, van participar a la 8ena edició del Triatló de Banyoles. Aquesta prova integrada al Circuit Català de Triatló de la Federació Catalana constava de 2.200 metres de natació per l’estany , 72 quilòmetres de bicicleta de carretera i 20 quilòmetres de carrera a peu.
Des de bon principi, els organitzadors de la prova van decidir reduir la distància de natació ja que l'aigua estava més freda de lo regrementari. Així doncs, es va reduir de 2.200 a 1.500 metres. No obstant, la recta de l'estany es va fer igual de llarga! 

Un cop sortits de l'aigua, els tres atletes van agafar la seva bicicleta i es van  encaminar cara els 72 km que els hi quedàven per endavant. Dues voltes a un mateix circuit amb pujades i baixades constants i sense drafting.Per últim, un cop les cames ja estaven una mica fatigades, van deixar la bicicleta i van començar a correr al voltant de l'estany de Banyoles. En total, tres voltes de 6km i una miqueta més, les quals es van fer una mica pesades i monòtones.

Finalment, després de creuar la meta, el tres components de l’equip van completar el seu principal objectiu: acabar el triatló. D'altra banda,
  • Martí va arribar a meta en la 1era de la categoria sub23 i el 23è de la general, amb un temps de 3:44:03  segons.
  •  Joel, en la posició 91, amb un temps de 3:58:45 segons.
  •  Marc en la posició 202, amb un temps de 4:14:43 segons.
Pròxim triatló, Triatló per Equips del Prat! 

Ànims i molta sort!