dimecres, 30 de maig del 2012

1er Triatló Sprint Basiliscus de Peñíscola 2012 (27-5-2012)


El passat diumenge 23 de Maig, Marc Garcia, component de l'equip de la secció de triatló del Club INEF Lleida, va participar al 1er Triatló Sprint Basiliscus de Peñíscola 2012, que formava part de la lliga de la Federació Valenciana de Triatló.

Marc, va sortir un minut més tard ja que estava al grup de no federats. No obstant, en el tram de la natació va recuperar fàcilment aquest minut i fins i tot va aconseguir ficar-se amb el grup davanter, sortint de l'aigua amb un increíble parcial de 8 minuts i 56 segons.


Després d'efectuar una transició molt ràpida, el triatleta lleidetà es va col·locar al segon grup, tot efectuant un temps de 36 minuts (molt bo ja que hi havien forts pendents i molt desnivell).


Finalment, es va ficar a córrer en l'últim tram de 5 km tot creuant la meta amb un parcial de 18 minuts 38 segons (3er millor parcial de la general) i un total de 1:03:36 segons.


Marc, que debutava al triatló va acabar molt content ja que comença a veure com els entrenaments durs de la temporada es comencen a veure reflectats a les competicions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada