dimecres, 2 de maig del 2012

8è Triatló de Banyoles B (29-4-2012)

Aquest pasat diumenge dia 29 d’abril a les 8,30h, els components de la secció de Triatló del Club INEF Lleida, Marc Villacampa, Joel Farrà i Martí Lazaro, van participar a la 8ena edició del Triatló de Banyoles. Aquesta prova integrada al Circuit Català de Triatló de la Federació Catalana constava de 2.200 metres de natació per l’estany , 72 quilòmetres de bicicleta de carretera i 20 quilòmetres de carrera a peu.

Des de bon principi, els organitzadors de la prova van decidir reduir la distància de natació ja que l'aigua estava més freda de lo regrementari. Així doncs, es va reduir de 2.200 a 1.500 metres. No obstant, la recta de l'estany es va fer igual de llarga!

Un cop sortits de l'aigua, els tres atletes van agafar la seva bicicleta i es van  encaminar cara els 72 km que els hi quedàven per endavant. Dues voltes a un mateix circuit amb pujades i baixades constants i sense drafting.

Per últim, un cop les cames ja estaven una mica fatigades, van deixar la bicicleta i van començar a correr al voltant de l'estany de Banyoles. En total, tres voltes de 6km i una miqueta més, les quals es van fer una mica pesades i monòtones.

Finalment, després de creuar la meta, el tres components de l’equip van completar el seu principal objectiu: acabar el triatló. D'altra banda,
  • Martí va arribar a meta en la 1era de la categoria sub23 i el 23è de la general, amb un temps de 3:44:03  segons.
  •  Joel, en la posició 91, amb un temps de 3:58:45 segons.
  •  Marc en la posició 202, amb un temps de 4:14:43 segons.
Pròxim triatló, Triatló per Equips del Prat!