dimarts, 4 de setembre del 2012

Triatló, cursa de muntanya i 10 km

Triatlo de la vila (BCN) i triatló d’Andorra
El 22 de juliol va tenir lloc a Barcelona el Triatló de la vila on va debutar com a triatleta el Lluís M. Plà sent el 1292è de la general de entre 1884 participants (finishers) i amb un temps de 1:34:48 segons (00:34:16/00:31:02/00:21:39 + T1: 00:04:05 + T2: 00:03:45). Malgrat el dolent resultat del segment de natació, en part pel fet d’estrenar-se al mar, va assolir el 1668é tems que va millorar amb la bicicleta amb el 629é millor temps i encara millor amb el sector a peu amb el 444é lloc.
El següent cap de semana, amb voluntat de millorar, va tornar a participar en un altre triatló, en aquest cas a Andorra. Els segments de natació i bicicleta van tenir caracteréstiques tècniques diferents als de Barcelona així com unes transicions més exigents. Malgrat això el resultat va ser millor amb un temps de 01:25:28 segons (00:19:36/00:35:11/00:21:44 + T1:00:04:45 + T2:00:04:10), on la major part de la retallada es va aconseguir en el sector natació, aconseguint acabar en el lloc 135é de 235 participants (finishers).

Cursa de muntanya dels Perics
El dia 19/08 va tenir lloc la cursa dels perics 2012 que forma part del “Mountain Running International Cup”, cursa que te lloc a França amb sortida i arribada al poble dels Angles a la Cataunya Nord. El Lluís M. Plà va participar com a representant del nostre club i va completar la prova de 22 km amb més de 1300 m de desnivell positiu i que incloia la pujada al gran Peric i al petit Peric de 2810 i 2680 m respectivament. Al final va acabar 93é de la categoría general de 157 i 31é de la veterans V1 amb un temps total de 3:29:50 segons. La primera experiencia en aquest tipus de competició va ser extenuant i els avituallaments obligatoris per poder superar els calambres i fatiga acumulada que van començar a produir-se en els forts pendents de la pujada al gran Peric. Malgrat tot el resultat va ser molt positiu.

Cursa de Cervera
El diumenge 2 de setembre va tenir lloc la cursa popular de Cervera de 10Km on va participar el Lluís M.Plà. El recorregut era nou aquest any i totalment urbà a diferència del de l’any passat. El Lluís va fer un resultat de 41:04 entrant en 58ena posició (9é de la seva categoría M4). Tots els participants es van alegrar a l’arribada donat que el crono marcava 2 minuts menys del temps oficial. Després va venir la decepció amb la publicació del temps oficial. La diferencia va ser deguda a un error de sincronització entre el crono oficial i el marcador lluminòs de temps, segons va explicar l’organització.