dilluns, 2 d’abril del 2012

XI Duatló de Vic (1-4-2012)

El diumenge dia 1 d'Abril del 2012, Joel Farrà i Martí Lazaro, van participar en l'onzena edició del duatló que es dispotava a la comarca Osonenca. Damià Vericat, també tenia que assistir a aquest esdeveniment tot i que al final no va poder degut a unes molèsties que tenia a la cama i que encara està arrosegant des de fa temps.

No obstant, el dos triatletes del Club Inef Lleida, a les 10.30h del matí ja estaven preparats per començar aquest fantàstic duatló en el qual hi van participar més de 400 corredors.
La prova consistia en un circuit de 7km de carrera, un de 33km amb bicicleta i amb un bon desnivell acumulat important i un altre circuit de 3,5km de carrera.

Finalment, després de córrer, pujar a la bicicleta i tornar a córrer, els dos components de l'equip van arribar amb els següents temps:

• Marti Lazaro amb un temps de 1:34:46 segons arribant 1er de la categoria SUB23 i 15è de la general.
  • Joel Farrà amb un temps de 1:43:07 segons arribant a la posició 74 de la general.
No obstant, Joel no es va acabar de trobar còmode just al moment en què va baixar del circuit de bicileta, ja que va notar les cames molt garrativades i amb certs avisos de rampa.

Finalment, felicitat al jove SUB23 Martí Lazaro per la seva gran victòria i a Joel pel seu bon paper que també va fer. Seguent duatló, Sant Guim de Freixenet!