dilluns, 20 de febrer del 2012

Duatló per equips del Prat de LLobregat


Aquest dissabte dia 18 de febrer de 2012, l'equip del Club Triatló Inefc Lleida va participar en el duatló per equips del Prat que es va dur a terme al costat de l'aeroport de Barcelona.


El circuit constava d'un tram de 5 km corrent, un de 20 km de bici de carretera i un últim de 2 km més. En el duatló hi van participar més de 120 equips dels diferents clubs de tot Catalunya.



David Sintes, Damià Vericat, Joel Farra i Martí Lazaro, van ser els 4 components de l'equip que van ser capaços d'efectuar un gran duatló, ja que els quatre havíen d'acabar el duatló i no se'n podia quedar cap enrerre. Des de bon principi hi va haver una gran cooperació d'equip, parlant  i animant fins a l'últim moment i això els va permetre travessar la línia de meta en la posició 41 de 123 equips que participaven, amb un temps de 1 hora, 2 minuts i 47 segons.





Els components de l'equip van finalitzar el duatló contents i animats del paper que van fer i amb moltes ganes d'anar a Igualada per tornar a competir i a deixar les coses clares!

Salut i km!

A Igualada més i millor!

1 comentari: