diumenge, 24 de febrer del 2013

Duatló de muntanya i carretera d'Igualada i Competició de Natació de Màsters al Club INEF Lleida

Gran cap de setmana amb moltes competicions i participació de la majoria de triatletes!

DISSABTE
Josep Franco, Aleix Arnau, Guillem Soler, David Sintes i Erik Fernàndez van participar a la Competició de Natació de Màsters que es va dur a terme aquest dissabte el Club INEF Lleida. Van deixar clar que els triatletes no només saben córrer i anar amb bici!

Marc Tarrés, va participar a la primera duatló de muntanya d'Igualada. Tot i la neu, el fang i el fred, va arribar a meta amb una molt bona posició: 17è de la general, amb un temps de 1:11:05 segons.

DIUMENGE
Isaac Gonzàlez, Joel Farrà, Pau Ventura i Carlos Allés, van participar al 7è duatló de carretera de la ciutat d'Igualada. Es presentava un diumenge fred, amb una mica de vent i amb el circuit de carrera totalment canviat degut a la nevada del dia anterior. No obstant, tots quatre van creuar la meta en les següents posicions:

• Joel, en la posició 67 de la general i amb un temps de 00:59:42 seg.
  • Pau, en la posició 79 de la general i amb un temps de 01:00:08 seg.
  • Carlos, en la posició 172 de la general i amb un temps de 01:04:31 seg.
  • Isaac, en la posició 230 de la general i amb un temps de 01:07:32 seg.

FELICITATS NOIS! GRAN CAP DE SETMANA I A SEGUIR ENTRENANT!

diumenge, 10 de febrer del 2013

2na Duatló de carretera de la Noguera 10-2-2013

Diumenge dia 10-2-2013, Josep Franco, Carlos Allés, Joel Farrà, i Lluís Miquel, van participar a la segona edició del duatló de carretera que es disputava aquest passat diumenge al càmping de Sant Llorenç de Montgai. La prova formava part de la lliga catalana de duatlons i hi va haver una participació de més de 200 inscrits.

Resultats:

• Joel Farrà, en posició 47 de la general amb un temps de 1h 18min.
  • Josep Franco, en posició 79 de la general amb un temps de 1h 24min.
  • Carlos Allés, en posició 82 de la general amb un temps de 1h 24 min.
  • Lluís Miquel, en posició 106 de la general amb un temps de 1h 29min.
Felicitats campions! i a seguir millorant!

Duatló per equips del Prat 2-2-2013

Josep Franco, Carlos Allés, Joel Farrà, Pau Ventura, Jaume Garcia i Marc Garcia, van ser els sis components de l’equip de triatló del Club INEF Lleida, que van participar en el campionat de Catalunya per equips de Duatlons de Carretera. Tot i ser la primera duatló de carretera de la temporada, van travessar la meta en la posició 47 de 100 equips participants, amb un temps de 1h 04 min.