dilluns, 17 de setembre del 2012

Triatló Half de Carcassonne i Triatló olímpic de Tossa de Mar

Marti Lazaro i Marc Villacampa, van participar el diumenge passat al Triatló Half que es duia a terme a Carcassonne, França. Aquest constava de 1.900 metres nedant, 100 km amb bici de carretera (amb 1.200m de desnivell positiu) i 20 km corrent.

Marc va ser penalitzat en el tram de la bici ja que un àrbitre amb poc coneixement es va pensar que estava anant a roda d'un altre alteta. Seguidament va abandonar sense efectuar el tram de carrera.

D'altra banda, Martí Lazaro va finalitzar el triatló en la 3era posició de la general amb un temps de 5hores i 20 minuts. Marti, molt content va afirmar que el tram de la bicicleta va ser un dels mes durs, sobretot degut a les males condicions que presentava l'esfalt.

D'altre banda, Jaume Garcia i David Sintes van participar al Triatló Olímpic de Tossa, on hi van participar més de 600 triatletes. Aquesta prova contava de 1.500m nedant, 40km amb bicicleta de carretera i 10 km corrent.

dimarts, 4 de setembre del 2012

Triatló, cursa de muntanya i 10 km

Triatlo de la vila (BCN) i triatló d’Andorra
El 22 de juliol va tenir lloc a Barcelona el Triatló de la vila on va debutar com a triatleta el Lluís M. Plà sent el 1292è de la general de entre 1884 participants (finishers) i amb un temps de 1:34:48 segons (00:34:16/00:31:02/00:21:39 + T1: 00:04:05 + T2: 00:03:45). Malgrat el dolent resultat del segment de natació, en part pel fet d’estrenar-se al mar, va assolir el 1668é tems que va millorar amb la bicicleta amb el 629é millor temps i encara millor amb el sector a peu amb el 444é lloc.
El següent cap de semana, amb voluntat de millorar, va tornar a participar en un altre triatló, en aquest cas a Andorra. Els segments de natació i bicicleta van tenir caracteréstiques tècniques diferents als de Barcelona així com unes transicions més exigents. Malgrat això el resultat va ser millor amb un temps de 01:25:28 segons (00:19:36/00:35:11/00:21:44 + T1:00:04:45 + T2:00:04:10), on la major part de la retallada es va aconseguir en el sector natació, aconseguint acabar en el lloc 135é de 235 participants (finishers).

Cursa de muntanya dels Perics
El dia 19/08 va tenir lloc la cursa dels perics 2012 que forma part del “Mountain Running International Cup”, cursa que te lloc a França amb sortida i arribada al poble dels Angles a la Cataunya Nord. El Lluís M. Plà va participar com a representant del nostre club i va completar la prova de 22 km amb més de 1300 m de desnivell positiu i que incloia la pujada al gran Peric i al petit Peric de 2810 i 2680 m respectivament. Al final va acabar 93é de la categoría general de 157 i 31é de la veterans V1 amb un temps total de 3:29:50 segons. La primera experiencia en aquest tipus de competició va ser extenuant i els avituallaments obligatoris per poder superar els calambres i fatiga acumulada que van començar a produir-se en els forts pendents de la pujada al gran Peric. Malgrat tot el resultat va ser molt positiu.

Cursa de Cervera
El diumenge 2 de setembre va tenir lloc la cursa popular de Cervera de 10Km on va participar el Lluís M.Plà. El recorregut era nou aquest any i totalment urbà a diferència del de l’any passat. El Lluís va fer un resultat de 41:04 entrant en 58ena posició (9é de la seva categoría M4). Tots els participants es van alegrar a l’arribada donat que el crono marcava 2 minuts menys del temps oficial. Després va venir la decepció amb la publicació del temps oficial. La diferencia va ser deguda a un error de sincronització entre el crono oficial i el marcador lluminòs de temps, segons va explicar l’organització.