diumenge, 17 de juny del 2012

6è Triatló Internacional de Balaguer, Cursa dels Templers i Cicloturista Irati X Trem

6è Triatló Internacional de Balaguer

Joel Farrà, JaumeGarcia i Martí Lazaro, components de l’equip de triatló del Club INEF Lleida, van participar en la sisena edició del Triatló Internacional de Balaguer. Aquest constava de 1.900 metres de natació, 93 amb bici de carretera i 21 de carrera a peu. Tot i les altes temperatures que es van registrar durant tota la prova, els tres triatletes van aconseguir travessar la línia de meta.
  • Martí Lazaro en 11ena posició de la general i 1er de la categoria Sub23 amb un temps de 5:05:15 segons (27:23 / 2:58:10 / 1:30:05).
  •  Joel Farrà en la posició 70 de la general amb un temps de 6:25:42 segons (28:25 / 3:39:42 / 2:17:35).
  •  Jaume Garcia en la posició 33 de la categoria Veterà amb un temps de 6:50:00 segons (33:57 / 3:54:49 / 2:30:33)

Cicloturista Irati X Trem
D'altra banda, aquest dissabte Damià Vericat i els seus germans van participar a la cicloturista Irati X Trem, que es disputava a Navarra i constava de 140 km amb 3.500 metres de desnivell aproximadament. Damià va acabar superant tots els ports i creuant la línia de meta!

Cursa dels Templers de Lleida
A més a més, Robert Sopena i Lluís Miquel Pla han participat a la Cursa dels Templers de Lleida, on hi havien inscrits més de 1.500 participants. Tot i la molta calor que feia durant tota la cursa, els dos components de l'equip han arribat a meta amb els seguents temps:
  • Robert Sopena en la posició 154 amb un temps de 42:02.
  • Lluis Miquel Pla en la posició 146 amb un temps de 41:56.

dilluns, 11 de juny del 2012

14ena Triatló de Manresa (9-6-2012)

El diumenge passat 9 de juny, es va dur a terme la 14ena edició del Triatló de Manresa, on la gran majoria dels components de la secció de triatló del Club INEF Lleida hi van participar.

El triatló constava de 750 metres de natació dintre del petit llac que hi ha al Parc de l'Agulla. Molt dura i agobiant afirmaven els triatletes, degut a la gran quantitat de participants i al poc espai en què es disposava.

El circuit de bicicleta de carretera pesentava alguns punts crítics i amb algunes pendents curtes però intenses.

Finalment, un cop deixada la bicicleta només quedàven els 5km de carrera que es duien a terme al voltant del parc de l'agulla.

Joel Farrà en la posició 59 de la general i amb un temps 1:05:02 (11:08 / 35:12 / 18:42)

Dani Moreno en la posició 117 de la general i amb un temps 1:07:45 (10:46 / 37:03 / 19:56)

Josep Franco en la posició 124 de la general i amb un temps 1:08:03 (10:22 / 36:15 / 21:26)

Carles Mir en la posició 174 de la general i amb un temps 1:10:28 (11:30 / 37:39 / 21:19)

Damià Vericat en la posició 199 de la general i amb un temps 1:12:01 (16:14 / 36:58 / 18:49)

Jaume Garcia en la posició 256 de la general i amb un temps 1:14:58 (14:41 / 38:36 / 21:41)

Sònia Martín en la posició 38 de la general femenina amb un temps 1:23:47 (11:33 / 45:52 / 26:22)

Mireia Joanpere i Martí Lazaro no van poder finalitzar el triatló degut a fallos tècnics!

13è Triatló de Vinarós

A més a més, Marc Garcia travessa la meta del Triatló de Vinarós en la 4rta posició de la general i 1er de la categoria Sub 23. Amb un temps de 2:09:07 (21:13 natació / 1:08:00 ciclisme / 39:45 carrera)

Moltes felicitats nois i noies i l'enhorabona pels resultats!!

Cursa del Llop (3-6-12)

El diumenge passat, Damià Vericat, va participar  a la 1era etapa de la Cursa del Llop, la qual es va dur a terme a Torstosa. Aquesta constava de 183km de bicicleta de carretera pels voltants de Tortosa.

El ara ja "traitleta" va pedalar amb molt bona companyia (els seus dos germans) durant el llarg recorregut!

dilluns, 4 de juny del 2012

12è Triatló de la Ciutat de Mataró (3-6-12)

Carles Mir i Martí Lazaro, components de l’equip de triatló del Club INEF Lleida, van participar en el 12è Triatló Sprint de la Ciutat de Mataró que es disputava el diumenge passat dia 3 de juny i que formava part de la lliga de la federació catalana de triatlons.

Carles i Martí formaven part dels 800 inscrits que van participar en l’esdeveniment. El fet de que participés tanta gent, va provocar que el tram de natació no fos gens fàcil i els dos triatletes no poguessin efectuar masses bons temps. No obstant, al tram de bicicleta i de carrera les sensacions van ser molt més bones i es va veure reflectit al resultats.

•  Martí Lazaro va arribar en la 28ena posició de la general i 6è de la categoria sub-23. Amb un temps de 0:59:39 segons.
  • Carles Mir va arribar en la 113 posició de la general amb un temps de 1:05:13 segons.

Martí i Carles van utilitzar aquest triatló com a entrenament pel dissabte següent, a Manresa!