diumenge, 15 d’abril de 2012

Duatló de Sant Guim de freixenet (14-4-12) i Cursa d'obstacles de Vic (15-4-12)

Aquest dissabte dia 14-4-12 es va disputar l'últim duatló puntuable per la lliga catalana de duatlons, al poble de Sant Guim de Freixenet, aprop de Calaf. Tot i ser un dia fred, amb pluja i una mica de vent, Marti LazaroJoel Farrà, David Sintes, Mireia Joanpere i Anna Bonet, components de l'equip de triatló del Club E. INEF Lleida es van animar i van decidir participar a aquest magnífic duatló, tot i que cadascú d'ells tingués diferents objectius principals cara la cursa.

Finalment, després de pujar totes les pujades i baixar totes les baixades que presentaven tant el recorregut de carrera com el de bicicleta, els triatletes del club lleidetà van fer els seguents temps:

  • Marti Lazaro va arribar en 10ena posició de la general i 3er de Sub23 (ja que en els últims deu metres el segon de la seva categoria el va adelentar amb un inesperat esprint) amb un temps de 1:04:43.
  • Joel Farrà i David Sintes van arribar en 72 i 71ena posició de la general amb un temps de 1:13:46.
  • Mireia Joanpere i Anna Jorba van arribar en 44 i 46ena posició de la general femenina amb un temps de 1:43:18 i 1:47:27. I molt contentes d'haver pogut acabar el seu primer duatló.
D'aquesta manera felicitar i donar l'enhorabona a Marti Lazaro per la seva magnífica 3era posició en Sub 23 i 1er en la categoria Sub 23 de la classifiació general de la lliga de duatlons catalans de carretera de la temporada 2012.


D'altra banda, també felicitar a la Mireia i a la Anna per la seva primera participació en un duatló sprint, ja que les condicions en què es van trobar no van ser massa bones!

Així doncs, es dona per tancada la temporada de duatlons i comencem amb moltes ganes i ambició la de triatlons!


Fins el 29 d'Abril a Banyoles: Triatló Doble Olímpic. Joel Farrà, Marc Villacampa i Martí Lazaro estaran allà per ensenyar als gironins qui són aquests de lleida!


A més a més, Martí Lazaro el dia seguent (15-4-12) va participar a la cursa d'obstacles que es va dur a terme a la seva ciutat, Vic. És una cursa divertida i diferent que Martí no se'n perd cap edició. Així doncs, després d'efectuar les dues voltes al circuit ple d'obstacles (pneumatics, bassals gegants, rapels, tanqeus i salts de tot tipus) el triatleta lleidetà va creuar la línia de meta en primera posició amb un temps de 1:09:45.

Així doncs, comentar que va ser un cap de setmana complert i divertit per tots els components de l'equip.
Salut i Km!

dilluns, 2 d’abril de 2012

XI Duatló de Vic (1-4-2012)

El diumenge dia 1 d'Abril del 2012, Joel Farrà i Martí Lazaro, van participar en l'onzena edició del duatló que es dispotava a la comarca Osonenca. Damià Vericat, també tenia que assistir a aquest esdeveniment tot i que al final no va poder degut a unes molèsties que tenia a la cama i que encara està arrosegant des de fa temps.


No obstant, el dos triatletes del Club Inef Lleida, a les 10.30h del matí ja estaven preparats per començar aquest fantàstic duatló en el qual hi van participar més de 400 corredors.
La prova consistia en un circuit de 7km de carrera, un de 33km amb bicicleta i amb un bon desnivell acumulat important i un altre circuit de 3,5km de carrera.

Finalment, després de córrer, pujar a la bicicleta i tornar a córrer, els dos components de l'equip van arribar amb els següents temps:

  • Marti Lazaro amb un temps de 1:34:46 segons arribant 1er de la categoria SUB23 i 15è de la general.
  • Joel Farrà amb un temps de 1:43:07 segons arribant a la posició 74 de la general.
No obstant, Joel no es va acabar de trobar còmode just al moment en què va baixar del circuit de bicileta, ja que va notar les cames molt garrativades i amb certs avisos de rampa.

Finalment, felicitat al jove SUB23 Martí Lazaro per la seva gran victòria i a Joel pel seu bon paper que també va fer. Seguent duatló, Sant Guim de Freixenet!