dimecres, 28 de març del 2012

Joel Farrà i Josep Franco trenquen els recors del 4x200m lliures masculins en la categoria màsters

Pau Pujula, Josep Franco, Joel Farra i Meuleman C. Defryse, el passat mes de Febrer, van batre el récord en la categoria màsters de la prova 4x200 lliures masculí, que es va disputar al XIV Trofeu Màster del Club Inef Lleida.

Van aconseguir superar les marques establertes amb un temps de 9.49.18 minuts.

Felicitats campions!

dimarts, 27 de març del 2012

22è Duatló de Banyoles (25-3-2012)





El cap de setmana passat, 25 de març del 2012, Marti Lazaro va participar en la 22ena edició del duatló de Banyoles que es disputava a la comarca del Pla de l'Estany.






Martí, que ja porta uns quants caps de setmana sense parar d'assistir a competicions, va sortir de la meta a les 10.00 h amb tots els demés duatletes. El corredor del Club Triatló Inef Lleida, va efectuar un gran temps en el primer tram de carrera (33:13minuts) i que li va permetre entrar a la transició amb el segon grup. No obstant, durant els 40 km de bicicleta, el grup es va partir i Martí no va poder-se col·locar de les primeres posicions.
Finalment, en el segon tram de correr, el triatleta lleidatà no va poder mantenir el ritme degut al gran cansament i el flato que tenia.

Finalment, Martí va acabar a la posició 30 de la general i 3er de la sub 23.

No obstant, no estava gaire content amb el resultat ja que no es va saber dosificar bé l'esforç.
Pròxim objectiu: DUATLÓ DE VIC!







dilluns, 19 de març del 2012

Cursa de bombers de Lleida 2012 i Duatló de carretera de Sant Joan de les Abadesses

Ahir, diumenge dia 18 de Març del 2012, els membres del Club Triatló Inef Lleida Joel Farra, David Sintes i Marc Garcia van participar en la famosa i popular cursa de bombers de Lleida.

Els tres triatletes van patir de valent, tot i que era una cursa de preparació cara als pròxims duatlons i triatlons de la temporada. No obstant, els tres van treure molt bones marques personals i van quedar d'allò més satisfets.

Els seus temps van ser:
David Sintes amb un temps de 37:39 minuts i a la posició 58.
Joel Farra amb un temps de 37:13 minuts i a la posició 39.
Marc Garcia amb un temps de 37:07 minuts i a la posició 35 d'un total de 2.096 participants.





D'altra banda, Martí Lazaro va participar al duatló de carretera de Sant Joan de les Abadesses que es va dur a terme a la comarca del Ripollès.

Després d'efectuar els 10km corrent, els 40km amb bicicleta i els 5 km corrent amb un gran desnivell en els tres circuits, el triatleta del Club Inef Lleida va trevessar la línia de meta amb un temps total de 2:07:22 minuts a la posició número 6 de la general i en la primera posció de la seva categoria.





diumenge, 11 de març del 2012

16è Duatló de la Garrotxa - Castellfollit





Avui dia 11-3-2012, Martí Lazaro, component de l'equip del Club Triatló Inef Lleida ha participat en el 16è duatló de carretera de la lliga catalana de duatlons, que es disputava a Garrotxa - Castellfollit.







El circuit en què es duia a terme el duatló era dur i exigent, sobretot, el tram de bicicleta on hi havia un parell de pujades que feien suar de valent a tots els participants. No obstant, era ràpid i divertit.









Finalment, Marti, després de patir durant una bona estona de valent, ha fet un temps de 59:41 i ha arribat a la 16ena posició de la classificació general i 4art de Sub23.