diumenge, 26 de febrer del 2012

4art Duatló de la ciutat d'Igualada




Després del duatló per equips del Prat, els quatre components de l'equip del Club Triatló Inefc Lleida, Joel Farra, David Sintes, Damià Vericat i Martí Lazaro es van quedar amb ganes de més. Aixi doncs, avui dia 26 de Febrer de 2012 a les 10 del damatí, els quatre estaven dintre la multitud de participants que esperaven sentir el tret de soritda, nerviosos i a punt per donar-ho tot.




El circuit que presentava el duatló era dur i exigen, sobretot el tram de cursa a peu. Aquest transcorria per l'interior d'un bosc on hi havia unes quantes baixades i pujades força dures i el terreny estava ple de pedres. Quasibé s'assemblava més a un cross que no pas un duatló jejej!

El tram de bicicleta era ràpid i divertit i transcorria pels voltants d'Igualada.





Finalment, després de patir de valent i de cremar el supa d'equip del divendres (+altres), els corredors del Club Triatló Inefc Lleida han anat arriban a la meta amb els seguents temps:

  • Marti Lazaro 1:03:53 amb 28ena posició.
  • Joel Farra 1:07:03 amb 63 ena posició.
  • David Sintes 1:09:33 amb 99ena posició.
  • Damià Vericat 1:09:45 amb 106ena posició de 406 participants.


Així doncs, els corredors han arribat contents i satisfets del primer duatló individual de carretera de la temporada. Cal dir, que David Sintes i Damià Vericat s'estrenaven en aquesta modalitat.

I ara a entrenar per la pròxima!










dilluns, 20 de febrer del 2012

Duatló per equips del Prat de LLobregat


Aquest dissabte dia 18 de febrer de 2012, l'equip del Club Triatló Inefc Lleida va participar en el duatló per equips del Prat que es va dur a terme al costat de l'aeroport de Barcelona.


El circuit constava d'un tram de 5 km corrent, un de 20 km de bici de carretera i un últim de 2 km més. En el duatló hi van participar més de 120 equips dels diferents clubs de tot Catalunya.



David Sintes, Damià Vericat, Joel Farra i Martí Lazaro, van ser els 4 components de l'equip que van ser capaços d'efectuar un gran duatló, ja que els quatre havíen d'acabar el duatló i no se'n podia quedar cap enrerre. Des de bon principi hi va haver una gran cooperació d'equip, parlant  i animant fins a l'últim moment i això els va permetre travessar la línia de meta en la posició 41 de 123 equips que participaven, amb un temps de 1 hora, 2 minuts i 47 segons.





Els components de l'equip van finalitzar el duatló contents i animats del paper que van fer i amb moltes ganes d'anar a Igualada per tornar a competir i a deixar les coses clares!

Salut i km!

A Igualada més i millor!

diumenge, 12 de febrer del 2012

Fotos d'equip

Aqui podeu veure les fotos de l'equip del club triatló inefc lleida. S'ha de dir que falten alguns components que no van poder assistir. 


dimarts, 7 de febrer del 2012

Sisè duatló popular d'Alpicat




Diumenge dia 22 de Gener, els components de l'equip del Club Triatló Inef Lleida: Jaume Garcia, Damià Vericat i Robert Sopena van participar al sisè duatló popular d'Alpicat. Els tres atletes van poder encetar la temporada tot gaudint i disfrutant d'aquest magnífic duatló.

Cal recordar i destacar l'ajuda i l'ànim que persones externes i desconegudes al duatló van proporcionar als tres atletes de forma magestuosa i semblant a les etapes cicloturistes dels professionals!! ajja