dimecres, 16 de novembre del 2011

MEMORIAL RAMON BLANCH (VILANOVA DE LA BARCA)

El passat diumenge dia 13 de novembre David Sintes, membre del Club INEF Lleida Triatló, va disputar la cursa atlètica Memorial Ramon Blanch de Vilanova de la Barca en la distancia de 10km. El circuït per on es va portar a terme traçava per alguns carrers del poble i camins dels afores que suposava córrer per un terreny més tou i amb pedres, ja que era de terra. A més, el recorregut era de 5km i s’havien de fer dues voltes on l’últim quilòmetre era una costa bastant pronunciada que acabava amb dues rectes on s’havia d’aguantar amb la fatiga acumulada en la pujada.

El David va començar la prova a un ritme fort que podia mantenir i a mesura que passaven els quilòmetres anava passant altres atletes fins trobar un grup que portava un bon ritme a seguir. Però al començament de la segona volta es va quedar més endavant que aquells i per això intentava pujar el ritme per millorar el seu temps, tot i així era difícil perquè es trobava sol i el ritme dels de davant era molt semblant al seu.

Finalment, Sintes va acabar la cursa en setzena posició amb un temps de 38 minuts i 58 segons. D’aquesta manera completa la seva segona cursa de la temporada on espera poder millorar els seus resultats, perquè la temporada és llarga i només estem al començament.

5e Memorial Ramon Blanch

El passat dia 13 de Novembre es va cel.lebrar el 5e Memorial Ramon Blanch on hi van participar unes 160 persones.

La cursa començava a les 10:00h del mati el temps es presentava amb sol i efectivament va fer molta calor pels participants. El tret de sortida ja havia sonat així que ràpidament em vaig col·locar al grup de davant, portaven un bon ritme 3:45, per mi estava molt be ja que podia aguantar al 4 km van augmentar el ritme i em vaig quedar amb el 5 participant on varem fer bastants kilòmetres junts al 5 km vam fer un parcial de 17:32min un ritme assequible per fer 36min però al tram més bo per mi el 7 km vaig veure al meu pare on em cridava que tenia el 3 a menys de 10 segons i el meu cap va pensar perquè no intentar-ho i efectivament al 8 km vaig atrapar al 3 però per circumstancies que desconec al kilòmetre 9 vaig sentir com una punxada molt gran a la panxa i a les cames, ja havia superat al tercer però li portava molt poca distancia. Era tan fort el dolor que sol pensava no punxis aguanta, però no podia més la pujada final em va costar la vida i tan es això que em va costar 6 llocs més enredera que va fer que quedes 9e amb un temps de 38min.

Per  mi una gran satisfacció ja que el meu propòsit era 38min, si podia estar millor però hi ha moltes carreres i espero fer-ho millor.

Dídac

dijous, 3 de novembre del 2011

EL CLUB TRIATLÓ INEF LLEIDA COMENÇA LA TEMPORADA DE DUATLONS DE MUNTANYA

El passat cap de setmana dos membres del Club Triatló Lleida van participar al I Duatló Popular de Muntanya del Rosselló (Segrià). Les pluges del cap de setmana van fer que el circuit tingues algun sector amb fang, però no van impedir que es disputes la prova dintre la normalitat. La prova consistia en un primer tram de cursa a peu de 6 km, seguit d'un tram de BTT de 20 km i, finalment, novament un tram de cursa a peu de 3 km. Un total de 180 participants van emprendre la sortida a les 10 del mati del diumenge 31 d'Octubre.

Els dos membres de l'INEF Lleida (Jaume i Damià) varen sortir a un ritme còmode que els va permetre poder agafar un pas constant que els portà a remuntar posicions a mesura que avançava la cursa. Un cop acabat el primer sector les sensacions dels lleidatans eren bones, tot i això es disposaven a iniciar el sector de BTT, especialitat que no havien entrenat des de feia molt temps. Aquesta situació va fer que en els primers 10 km el ritme fos lent i amb certa irregularitat. Un cop passat l'equador de la BTT les sensacions varen millorar i la tendencia fou positiva, incrementant el ritme i remuntant alguna posició en la classificació general.

Acabat el sector de BTT tans sols els hi restaven 3 km per finalitzar la prova. El circuit d'aquest sector fou pràcticament urbà, on el suport dels aficionats va ser de gran ajuda per tal de mantenir els ritmes inicials. A l'acabar la cursa tan el Jaume (65e) com el Damià (28e) es mostraven satisfets i ja estaven pensant en la proximal cita, el duatló de muntanya de Balaguer el dia 20 de Novembre de 2011.

dimarts, 1 de novembre del 2011

6è Duatló de tona

El 30 d’Octubre de 2011, Martí Lazaro, component de l’equip del Club Esportiu Inefc Lleida va participar en el duatló de muntanya de tona (lliga de duatlons del terra endins). A les 9.30 del matí va sonar el tret de sortida. Els duatletes els esperava 9 quilòmetres de running, 19 de btt i 3 de running altre cop.
Des de bon principi es va dur un ritme molt alt i constat. El recorregut passava per camins i corriols entremigs de boscos i turons on hi havia baixades prou tècniques, tant en el córrer com en la btt. En el tercer tram, es va pujar al mític i conegut castell de tona.
El triatleta de l’equip lleidatà, va travessar la línia de meta amb un temps de 1 hora 56 minuts i en la 11ena posició. No obstant, Marti comentava que encara falta molt per poder estar apunt i en forma cara la temporada que ve, però que havia estat un bon entrenament.