dissabte, 22 d’octubre del 2011

Mitja Marató – Cursa 8km Mollerussa

Diumenge dia 16 d’octubre del 2011, David Sintes, corredor de l’equip de triatló del Club INEF Lleida, va participar a la cursa de 8 km que es celebrava a Mollerussa.

El circuït en què es va dur a terme no era gaire difícil perquè quasi tot el tram era pla, excepte en alguns punts que es pujaven petites costes i les cames notaven aquestes pujades no gaire agradables. El recorregut del segment dels 8km sortia de Mollerussa arribava a el Palau i l’arribada era en el mateix punt de sortida.

Pel que fa a les seves sensacions, diu que va ser una cursa una mica rara perquè començaven corrent tots els participants, tant de la mitja marató com la cursa de 8km, però es donava prioritat als de la mitja. Per tant, va sortir bastant enrere i havia de portar un ritme més alt al principi per passar a la multitud de participants que anaven a un ritme per acabar la mitja. A més, quan es va situar amb un grup que portava el ritme que li interessava, aquest es va desfer en el km 4, on es separaven els participants de la mitja i de la cursa de 8km, fet que provocà que es trobés sol durant el que quedava per l’arribada i sense poder agafar el que anava davant i sense oposició per darrere.

Finalment David Sintes va acabar la cursa amb un temps real de 31 minuts i 40 segons, aconseguint arribar en vuitena posició de la general i tercer classificat en la seva categoria, la Sub-23.